You only get better by playing!

B u d d y  R i c h  |  j a z z  d r u m m e r

Jamtao

Marc de Vries | jamcoach

geaard, empathisch, laserscherp, innovatief, strategisch
Muziek heeft mij bevrijd, geholpen uit mijn hoofd, in mijn lijf te komen, bij mijn gevoel, in het moment. Ik ben een vrijdenker en ik voel me altijd vrij om spontane muzikale uitnodigingen aan te nemen. Klaar zijn voor een jamjump is mijn levensstijl.
Ik realiseer me hoeveel de Tao van muzikaal improviseren, “de weg van het Jammen” mij hierin verder heeft gebracht. Jamtao betekent, creëren en samenspelen vanuit je intuïtie, je innerlijk weten. Je doet het in het moment van nu met alles wat je nu bent.
In een coachtraject ondersteun ik jou in het ontwikkelen van je mentale en lijfelijke bewustzijn, met muzikale manifestatie. Als ik jou  in je kracht krijg met “los gaan”, bewust bij je innerlijk weten in je contact met anderen, voel ik me blij… In de muziek is dat het moment van “duende” in één seconde begrijp je, voel je samen de doorbraak.
Mijn lievelingsinstrumenten voor het opwekken van energie zijn de vurig ritmische conga en de cajon. Voor meditatie zijn het de sferische daf en de kalimba, in combinatie met mantra zingen. In mijn workshops werk ik met groovy Brazilaanse sambapercussie.
Ik werk vanuit een blend van Jungiaanse psychologie, mindfulness en yoga-ki, in combinatie met intuïtief meditatieve muziek en Afro-Latin percussie zoals samba en rumba.
Je kan mij benaderen voor persoonlijke begeleiding of teamworkshops.

"Jou kan je voor een enorme berg van vanalles zetten, jij trekt er altijd een rode draad doorheen. Jij ziet het vaak heel anders en komt dan heel creatief met een verrassend idee."

Barbara Dumont en Peter de Vries | mijn ouders