You only get better by playing!

B u d d y  R i c h  |  j a z z  d r u m m e r

Jamtao

Marc de Vries | jamcoach

geaard, empathisch, laserscherp, innovatief, strategisch
Muziek heeft mij bevrijd, geholpen uit mijn hoofd, in mijn lijf te komen, bij mijn gevoel, in het moment. Ik ben een vrijdenker en ik voel me altijd vrij om spontane muzikale uitnodigingen aan te nemen. Mijn instrumenten zijn conga, framedrum, cajon, handpan en Brazilaanse kleinpercussie. Klaar zijn voor een jamjump is mijn levensstijl. 
Ik realiseer me hoeveel de Tao van muzikaal improviseren, “de weg van het Jammen” mij hierin verder heeft gebracht. Jamtao betekent, creëren en samenspelen vanuit je gebalanceerde kracht, je felle actie en je stille rust. Je doet het in het moment van nu met alles wat je nu bent.

Ik ondersteun jou als coach ook met muzikale manifestatie. Als ik jou met “los gaan” meer of weer in je kracht krijg, bewust bij je innerlijk weten in je contact met anderen, voel ik me blij, omdat ik weet hoe heerlijk het voelt om door te breken. Ik werk vanuit een blend van Jungiaanse psychologie, mindfulness en yoga-ki, in combinatie met intuïtief meditatieve muziek en Afro-Latin percussie zoals samba en rumba.

Je kan mij benaderen voor persoonlijke begeleiding of teamworkshops.

"Jou kan je voor een enorme berg van vanalles zetten, jij trekt er altijd een rode draad doorheen. Jij ziet het vaak heel anders en komt dan heel creatief met een verrassend idee."

Barbara Dumont en Peter de Vries | mijn ouders