Jouw jamjump

mijn jamjumps

Jouw sprong maak je zelf, maar ter inspiratie deel hier ik enkele van mijn spannende jamjumps… 

Deel je verhaal

Bij een spoken word sessie werd ik door gast zangeres Lotte Walda spontaan het podium op gevraagd om haar te begeleiden op Cajon.

Rumba Cuba

Een klassieke rumba dansgroep nodigde mij uit om hen live te begeleiden op conga's... mijn eerste keer op het podium... bij een drukbezochte culturele "diner dance show" van Harmonie Orkest Concordia. Het laatste cadeau wat ik mijn moeder mocht geven.

Maplegroove

Drie bevriende gitaristen vroegen mij om met cover band Maplegroove live op te treden en de nummers van o.a. Paul Carrack, John Mayer en Santana te begeleiden op percussie... mijn allereerste poppodium!

Spoken Word Jam

Coach Shanti, collega uit mijn Pentascope Change Academy tijd, heeft zich ontwikkeld tot een Spoken Word artieste, filmmaker en publicist. Zij vroeg mij in 2019 mee op het open podium Deel Je Verhaal van Cultuurhuis Heerlen.

A Dream Theatershow

Brazliaans operazangeres Carla Maffioletti vroeg mij haar muzikale droomreis een Ginga! te geven, een swing, met Sambaband Saltando, waar ik 7 jaar met hart en ziel in speelde.

Boostcamp

Shanti, mijn consultancy maatje van de Pentascope Change Academy, vroeg mij in 2018 en 2019 voor haar Spoken Word podium in de festivals van haar Lightworks Coach Academy. Later die avond ontwikkelde zich een jam met alle muzikanten en dichters die er waren... Magic Moment... Jamtao to the max!

"When you hit a wrong note, it's the next note that makes it good or bad".

Miles Davis | jazz artist